У власність держави забрали майно гауляйтера Балицького на 120 мільйонів гривень

У власність держави забрали майно гауляйтера Балицького на 120 мільйонів гривень. || Фото: 112.ua

ВАКС ухвалив рішення про стягнення у дохід держави майна, яке належить зрадникові Євгену Балицькому і членам його родини. 

За позовом Мінюсту прийнято рішення про націоналізацію майна гауляйтера Балицького, а також активи, оформлені на його дружину, сина і батька. У власність держави перейшла київська компанія, яка займається ремонтом і обслуговуванням літаків, повідомляє СБУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Решта націоналізованого майна перебуває на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Зокрема, п’ять літаків, три квартири, будинок, дві земельні ділянки та чотири елітні авто. Також у держвласність передано 100% статутного капіталу підприємств в окупованому Мелітополі. Загальну вартість націоналізованих активів оцінюють в 120 мільйонів гривень. 

Варто зазначити, що Балицький колишній нардеп від Партії регіонів. 2020 року був обраний депутатом облради від "Опозиційного блоку".

Зрадник критикував чинну українську владу та готував урочистості до Дня перемоги. Він також видав так зване розпорядження "Про тимчасову організацію громадського порядку", що зобов'язує мешканців сформувати "громадські загони" для виявлення антиросійської діяльності.

Раніше ми також писали, що правоохоронні органи повідомили про підозру колишнього нардепа, а нині "главу" псевдо-військово-цивільної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького. Докладніше про це можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Последние новости