До чого готуватися педагогам Запоріжжя та області, які виїхали за межі країни

До чого готуватися педагогам Запоріжжя та області, які виїхали за межі країни. || Фото: linkedin.com

Під час впровадження дистанційної освіти у закладах середньої та вищої освіти, вчителі та педагоги мають право працювати онлайн з будь-якої точки світу і ніхто не може змусити їх бути фізично присутніми у навчальному закладі. Однак, якщо наступного навчального року буде прийняте рішення про змішаний формат чи очне навчання, ситуація може змінитися.

Як повідомила під час брифінгу директорка департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації Людмила Бухаріна, якщо буде прийняти рішення, про іншу форму навчання, ніж дистанційна з урахуванням всіх необхідних вимог, то вона вже передбачає фізичну присутність педагога. В такому випадку вже може бути необхідність повернутися до Запоріжжя і продовжувати свою роботу саме тут.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому в Запорізькій ОВА підкреслили, що зараз під час дистанційного формату роботи за педагогічними працівниками зберігаються права та обов’язки, визначені Кодексом законів про працю України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запорізькій ОВА розказали про ситуацію з підготовкою укриттів в школах, дитячих садочках та університетах.

Последние новости