Відомий ведучий Євген Синельников показав, як живе прифронтове Запоріжжя

Відомий ведучий Євген Синельников показав, як живе прифронтове Запоріжжя. || Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen

Популярний блогер Євген Синельников побував у рідному Запоріжжі та сняв про нього випуск "Запоріжжя в обличчях" для свого Youtube-каналу.

Зірка популярного тревел-шоу "Орел і решка", телеведучий, мандрівник, актор, режисер співзасновник Youtube-каналу "УкрЮтюбПроєкт" Євген Синельников показав в одному з нових випусків, як живе прифронтове місто-герой Запоріжжя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Якщо повертаєшся до рідного міста, коли навколо триває війна, то змін якось занадто багато, – зізнався Євген.

Євген Синельников побував у відомому волонтерському центрі "Паляниця", що діє з перших днів війни. У сюжеті показали найстаршого та наймолодшого волонтерів та що такого надсекретного виготовляють з пластика у цеху. 

Своїми враженнями про те, як змінилось Запоріжжя, поділились відомі місцеві блогери – автор каналу Geek Journal Тайлер Андерсон та воєнний блогер Тарас Білка.

Відвідав "УкрЮтюбПроєкт" й працюючий музей ретротехніки "Фаетон" та крафтовий гараж, де речі отримують друге життя. Й познайомимося із волонтерами World Central Kitchen у Запоріжжі.

Нагадаэмо, що найвідоміший Зе Інтервьюер країни, телеведучий та блогер Анатолій Анатоліч підготував спеціальний міні-фільм з прифронтового міста Запоріжжя.

Последние новости