"Референдум" фейк, частина інформаційної війни, мета якої – мобілізація", – Федоров

"Референдум" фейк, частина інформаційної війни, мета якої – мобілізація", – Федоров. || Ілюстративне фото: radiosvoboda.org

Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що псевдореферндум на тимчасово окупованих територіях – це частина інформаціної війни аби мобілізувати більше населення РФ.

В тимчасово окупованому Мелітополі на сьогодні залишається менше ніж 60 тисяч людей (до війни було 150 тисяч). Третій день окупанти намагаються зробити "псевдореферендум". За цей час, вони змогли знайти лише 20% мешканців, яких змусили проголосувати. Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- З тих 20% – лише 10% проголосували "за" підтримку РФ. Ми розуміємо, що вони проголосували не по своїй волі, а під тиском, під дулами автоматів, – впевнений мер. 

Так він сказав, що "референдум" – це фейк, частина інформаційної війни, мета якої – примусова мобілізація. 

Нагадаємо, що окупанти влаштували нову провокацію на території Запорізької атомної електростанції. На станцію вони навезли масовиків, які видали себе за співробітників ЗАЕС, що нібито за власним бажанням проголосували на "референдумі".

Последние новости