Поліція збирає наслідки ранкових ракетних ударів по Запоріжжю

Поліція збирає наслідки ранкових ракетних ударів по Запоріжжю. || Фото: zp.npu.gov.ua

Вранці 25 травня військовослужбовці РФ обстріляли цивільну інфраструктуру міста одразу у двох районах. Загинула одна жінка, ще троє зазнали поранень. Поліцейські фіксують та збирають докази для відкриття кримінального провадження.

Як повідомили в прес-службі ГУНП, близько 5 години ранку російські окупанти завдали ракетного удару по двох районах Запоріжжя. Зафіксовано пряме влучення однієї з ракет до приватного будинку. Ще понад 60 будинків у приватному секторі постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі копи збирають необхідні доказові матеріали збройного злочину, які будуть передані до СБУ для вирішення питання про відкриття кримінального провадження за порушення законів та звичаїв війни.

За попередніми даними, у ТРЦ через ракетний удар виникла пожежа, було знищено четвертий поверх і частково третій. Багато торгових точок на проспекті Соборному, які знаходилися біля торгово-розважального комплексу, постраждали через ударну хвилю. У салонах краси та магазинах повилітали вікна та пошкодилися двері та захисні ролети.

Подробиці ранкових ракетних ударів по Запоріжжю можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Последние новости