Арестович розповів, що Запоріжжю поки нічого не загрожує "по землі"

Арестович розповів, що Запоріжжю поки що нічого не загрожує "по землі" || - фото: instagram.com/alexey.arestovich/

На Запоріжжі ведуться бої і багато людей в обласному центрі переживають – треба евакуюватися чи ні. Радник голови ВП Олексій Арестович повідомив, що для Запоріжжя загрози "по землі" поки що немає.

Як повідомив Арестович у розмові на каналі Фейгін Live, зараз від Полог йде наступ на Гуляйполе. За теорією "великих кліщів", це спроба окупантів забезпечити "нижні кліщі".

- Основна ділянка – це Пологи-Оріхів. Там вони намагаються наступати, петляючи дорогами. У загальному напрямку на Гуляйполі. І від Оріхова ще трохи на Комишуваху. Принаймні у планах, але вони не можуть. А за Комишевахою вже Запоріжжя, – сказав радник голови ВП.

За його словами, у окупантів на цій ділянці нічого не виходить, тому що наші військові "виносять їм тили" і в "лобових зіткненнях" також беруть своє.

Арестович сказав, що у Василівці російські військові накопичили три батальйони тактичних груп. Але куди вони підуть – на північ до Кам'янського або на Оріхів, підтискуючи його зліва – поки що незрозуміло.

- Відразу хочу попередити мешканців Запоріжжя, що поки що їм нічого не загрожує "по землі". Вони втомляться туди йти. Такі запитання мені вже ставили після вчорашнього ефіру. Кажуть: "Дуже страшно, що зараз на нас нападуть". Але ще поки не нападають. Як тільки нападатимуть – вас попередить військово-цивільна адміністрація про те, що треба залишати місто, можливо. Або принаймні, що ви можете залишати місто", – сказав Олексій Арестович.

Последние новости