Онлайн-мапа укриттів та сховищ у Запоріжжі

Запорожці можуть знайти найближчі до себе укриття на інтерактивній мапі . || Фото: pexels.com

З почастішанням атак на Запоріжжя керованими авіабомбами (КАБами) місцеві жителі стали частіше звертатися до укриттів. Щоб допомогти знайти найближче безпечне місце, нагадуємо про онлайн-карту, яка містить актуальну інформацію про всі доступні укриття та сховища в місті.

Інформація про укриття розміщується з урахуванням безпекових вимог. Карта містить інформацію про адреси та площу укриттів, які внесені до неї, а також про кількість осіб, які можуть одночасно перебувати у сховищі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Запоріжці можуть ознайомитися з мапою укриттів. Посилання на інтерактивну мапу укриттів розміщене на офіційному сайті Запорізької міської ради.

Додамо, що інформація про сховища постійно оновлюється. А відповідальні за сховища, які не відчинять їх під час тривоги, нестимуть персональну відповідальність, наголосив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров. Далі проблему будуть вирішувати силами правоохоронного блоку.

Варто зазначити, що на мапі не вказані контактні дані тих, у кого ключ від укриття, немає можливості писати коментарі та залишати відгуки та фотографії. Тому перевірити найближчі до свого дому та місця роботи сховища краще заздалегідь, щоб під час загрози не виявилося, що укриття закрите. 

Нагадаємо, що після повідомлення про запуск КАБів по Запоріжжю у місцян є 4-5 хвилин, що дістатися укриття, тому краще не нехтувати оголошеннями повітряної тривоги.

Последние новости