Іван Федоров розповів, що означає План перемоги для України і Запорізької області зокрема

Іван Федоров розповів, що означає План перемоги для України і Запорізької області зокрема. || Фото: t.me/ivan_fedorov_zp/12750

На розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке відбулося у Києві, обговорювався План перемоги України. Президент Володимир Зеленський представив цей план учасникам зустрічі. Основні його аспекти розповів голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

За словами голови Запорізької ОВА, План перемоги спрямований на зміцнення позицій держави, щоб успішно завершити війну. Президент Зеленський виклав п'ять основних пунктів плану, серед яких геополітичні, військові, безпекові та економічні питання. Він також підкреслив, що для перемоги важливо об'єднати зусилля всіх громад і областей України, а також заручитися підтримкою міжнародних партнерів. Лише спільними діями можна подолати російську агресію та її спільників.

Федоров зазначив, що План перемоги вже отримав широку підтримку в світі, однак важливо донести його суть не лише до урядів інших країн, а й до звичайних громадян. Найближчим часом громади Запорізької області планують звернутися до своїх партнерів з проханням підтримати План на всіх рівнях.

План перемоги також розглядається як підготовка до проведення другого Саміту миру, який повинен поставити крапку в війні. Він доповнює мирні ініціативи, посилюючи позиції України для досягнення справедливого миру, заснованого на міжнародному праві та власних оборонних можливостях.

Для України, зокрема для Запорізької області, План означає завершення війни шляхом відновлення територіальної цілісності, звільнення окупованих територій та українських громадян, а також визволення полонених військових і цивільних. 

- Дякую міжнародним партнерам за посилення позицій нашої держави. Дякую Президенту України за рішучість працювати до кінця – до справедливого миру. Разом витримаємо і переможемо, – підсумував Іван Федоров.

[telegram post="ivan_fedorov_zp/12750" desc=""]

Нагадаємо, раніше ми писали, що Зеленський представив План перемоги.

Последние новости