Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз

Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз. - фото

В сучасній багатопрофільній приватній клініці Запоріжжя UniClinic створено повний цикл мамологічної підтримки здоров’я наших жінок: надточні діагностичні дослідження, консервативне і хірургічне лікування та пластична хірургія.

Всесвітня організація охорони здоров'я фіксує понад 2 мільйони вперше виявленої онкології грудей щороку. 

Зважаючи на цей факт, спеціалісти Клініки зосередили свої зусилля на ранній діагностиці можливих злоякісних патологій молочних залоз. 

З цією метою рекомендоване Обов’язкове обстеження жінок - в усі жіночі пакетні послуги та чек-апи UniClinic включено обстеження грудей - УЗД для молодих жінок і обов’язкова мамографія для жінок у віці 40+. 

UniClinic долучилася до проведення всесвітнього місяця боротьби з раком грудей, запропонувавши пацієнткам спеціальну акцію пакетного обстеження стану грудей Uni-Жінка, яка включає мамографію, консультацію мамолога, нарахування додаткових бонусів і діє до кінця осені 2024 року.

Сучасна мамологія має в своєму розпорядженні широкий спектр діагностичних методів, які допомагають лікарям призначати найбільш дієве лікування.

Діагностичне обладнання

UniClinic обладнано найсучаснішими діагностичними апаратами 2022-2023 рр. від провідних світових виробників у сфері медицини Siemens та Samsung.

Хірургія молочних залоз

Хірургічний стаціонар UniClinic, обладнаний за останніми вимогами світової медицини, забезпечує всі умови для безпечного і ефективного оперативного лікування будь-якого рівня складності. 

Хірурги-мамологи UniClinic

В UniClinic працюють унікальні спеціалісти Breast surgeon, які займаються всіма аспектами хірургії молочних залоз - від онкопластичних операцій до естетичних корекцій форми грудей: Стан Наталія Вікторівна, Сиволап Дмитро Віталійович,  Лифенко Василь Васильович.

Стаціонар

Швидкому відновленню пацієнток сприяють умови комфортного Стаціонару Клініки. Тут можна пройти весь подальший цикл лікування, включаючи хіміотерапію. 

Як записатися до UniClinic?

9-103 - гаряча лінія (безкоштовно з мобільних)
+38 098 900 91 03

+38 095 900 91 03

або на сайті: uniclinic.ua

UniClinic працює щоденно з 8:00-20:00

Адреса UniClinic:
вул. Покровська, 8
Олександрівський район
м.Запоріжжя

Довідка:
UniClinic (власник ТОВ «КРАМ ІНВЕСТ»), здійснює надання медичних послуг згідно з Наказом МОЗ України №191 від 01.02.2022 року: Реєстраційне досьє №184/22/М від 18.01.2022 року.

Последние новости