Не хочуть доставляти: жителі Запоріжжя не можуть замовити одяг в магазині Zara

Не хочуть доставляти: жителі Запоріжжя не можуть замовити одяг в магазині Zara -|| Фото: gettyimages.com/ fizkes

Запоріжжя вже і не сподіваються на відкриття магазину Zara. І хоча в епоху онлайн-шопінгу це не здавалося б великою проблемою, але є одне АЛЕ: навіть доставка з цього магазину в Запоріжжя виявилася недоступною.

Як розповіла нам читачка Крістіна, вона хотіла замовити в магазині куртку. Вже при оформленні замовлення з'ясувалося, що на сайті абсолютно відсутня Запорізька область для доставки. Міста Запоріжжя, відповідно, у переліку теж немає.

Жінка звернулася в чат, але там повідомили, що допомогти з цією проблемою їй не можуть. 

Vgorode вирішив з'ясувати, чи у всіх магазинах мережі Inditex така проблема. Однак виявилося, що ні. З магазинів Stradivarius та Bershka, наприклад, замовити в Запоріжжя можна. 

Є лайфхак

На жаль чи на щастя, але для Запоріжжя ця проблема не новинка. Тому вихід вже знайдено. Як і з магазином Temu, при доставці обираємо будь-яке інше місто. Наприклад, Дніпро. І номер відділення "Нової пошти" там. Але номер телефон обов'язково вказуємо свій. Коли посилочку відправлять – вона з'явиться у додатку "Нової пошти". Тоді вже в додатку можна буде переадресувати товар туди, куди треба – тобто в Запоріжжя. Благо, цю послугу вже зробили безкоштовною у випадку, якщо посилка ще не прийшла у точку видачі.

 

Последние новости