В Запоріжжі планують відновити роботу легкоатлетичного манежу

В Запоріжжі планують відновити роботу легкоатлетичного манежу. || Фото: t.me/zoda_gov_ua

До Запоріжжя з робочим візитом завітала виконуюча обов'язки президента Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха. Серед питань було і обговорено відновлення роботи легкоатлетичного манежу.

Як повідомили у пресслужбі ФЛАУ, Ольга Саладуха акцентувала увагу на необхідності повернути доступ до легкоатлетичного манежу Запоріжжя для усіх, хто бажає займатися спортом. Наразі це приміщення контролюється комерційною структурою та закрите.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Іван Федоров вказав, що обласна влада знайде шляхи вирішення проблеми та зробить легкоатлетичний манеж доступним для усіх бажаючих.

Варто нагадати, що в 2017 році комбінат "Запоріжсталь" продав легкоатлетичний манеж мережі фітнес-клубів SportLife. Новий власник зробив ремонт спорткомплексу, але останнім часом фітнес-клуб не функціонує.

В ЗОВА запевнили, що з власником приміщення ведуть перемовини щодо запуску манежу SportLife, щоб легкоатлети отримали можливість тренуватись впродовж всього року.

- Поки що наші спортсмени тренуються на відкритих майданчиках, тобто тільки в теплий період. Після запуску манежу навчально-тренувальний процес буде безперервним. Наразі ми ведемо перемовини із власником спортивної споруди, – повідомив заступник голови ЗОДА Михайло Семікін.

За словами Семікіна, талановиті спортсмени зможуть займатись у манежі безкоштовно.

Последние новости