Ургентна хірургія в UniClinic - зберігаємо життя запорожців

Ургентна хірургія в UniClinic - зберігаємо життя запорожців - фото

Ургентна хірургія застосовується при гострих, потенційно небезпечних для життя людини станах. Приватна Клініка Запоріжжя UniClinic забезпечує швидке та ефективне оперативне втручання в екстрених ситуаціях.

Основні напрямки ургентної хірургії в UniClinic: 

термінові хірургічні втручання у разі невідкладних станів, оперативна допомога при травмах органів черевної порожнини, внутрішніх кровотечах:
гострий апендицит, холецистит, панкреатит, кишкова непрохідність, перфоративної виразки, защемленої грижі тощо

невідкладна хірургія у разі ускладнення вагітності, гострих гінекологічних станів: позаматкова вагітність, апоплексія яєчника, розрив кісти яєчника, кровотеча, інше

невідкладні операції, в тому числі малоінвазивні, при загостренні захворювань сечовивідної системи: гостра затримка сечі, ниркова коліка, реактивна водянка, парафімоз тощо

термінова хірургічна допомога при гострих травмах: відкриті/закриті переломи, пошкодження суглобів, зв’язок, м’яких тканин та інше

Крім того, в UniClinic надається необхідна невідкладна медична допомога в амбулаторних умовах: первинна обробка ран, видалення сторонніх тіл, накладання швів, фіксуючих і гіпсових пов’язок. Лікарями визначається план подальших дій, у разі необхідності здійснюється хірургічне лікування.

В UniClinic створено всі умови для надання повного циклу термінової допомоги пацієнтам при ургентних станах. 

Діагностичний блок Клініки має в своєму розпорядженні найновітніше устаткування від світових лідерів виробництва медичного обладнання. В цілодобовому доступі апарати діагностики: МРТ, КТ, УЗД всіх органів та систем, ендоскопії. Швидке встановлення діагнозу має вирішальне значення для визначення плану ефективної допомоги. 

Хірургічний блок обладнано за останніми вимогами світової медицини, що забезпечує високу точність, безпечність і ефективність термінової оперативної терапії. 

Повний цикл ургентної допомоги, що надається в UniClinic, передбачає:

- первинну діагностику і проведення аналізів у власній Лабораторії
- надання невідкладної хірургічної допомоги
- післяопераційне спостереження за пацієнтом в високотехнологічному Блоці інтенсивної терапії
- відновлення в комфортному Стаціонарі, де пацієнту буде забезпечено якісний догляд і лікування.

В UniClinic працюють досвідчені фахівці: анестезіологи-реаніматологи, найкращі  хірурги Запоріжжя, які мають досвід проведення операцій будь-якого рівня складності. Команда Хірургічного Блоку працює цілодобово та готова негайно реагувати на екстрені випадки, які загрожують здоров’ю і життю пацієнта.

Ургентна хірургія в UniClinic здійснюється 24/7/365. 

У разі виникнення потреби в терміновій медичній допомозі одразу звертайтесь до нашого контакт-центру за телефоном гарячої лінії: 9-103 - (безкоштовно з мобільних) або безпосередньо в Клініку.

Адреса UniClinic:
вул. Покровська, 8
Олександрівський район
м.Запоріжжя

Довідка:
UniClinic, (власник ТОВ «КРАМ ІНВЕСТ»), працює з 15.08.2023р. у м.Запоріжжя та надає медичні послуги згідно з Наказом МОЗ України №191 від 01.02.2022 року: Реєстраційне досьє №184/22/М від 18.01.2022 року.

 

Последние новости