У Запоріжжі частину інфраструктури переведено на генератори

У Запоріжжі частину інфраструктури переведено на генератори. || Фото: pixabay.com

У Запоріжжі почали ефективне управління енергоресурсами. Аби було як можна менше відхилень від графіків відключення електроенергії, в місті відмовились від вуличного освітлення та перевели частину міської інфраструктури на генератори.

Найбільше від відключень електрики страждають мешканці приватних будинків та квартир. Пріоритетом для влади є зекономити якомога більше електроенергії, аби відхилень від графіків було якомога менше. Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Один з пунктів це відключення вуличного освітлення. Другий - переведення всієї інфраструктури, яка споживає менше 100 кВт, на генератори. Це стосується великої кількості об'єктів, включаючи адміністративні будівлі та деякі об’єкти критичної інфраструктури. Крім того, енергонагляд активно працює з тими, хто ухилявся від черговості відключень, - сказав він.

Також у Запоріжжі почали вимикати світло у багатоповерхівках, заживлених на одній лінії з об’єктами критичної інфраструктури. Через це у переліку черг побільшало адрес на відключення.

Однак є ситуації, коли адреси додали до черг, але світло продовжують не вимикати. Зореслава Цупренко пояснила, що це пов'язано із додатковими роботами. 

Последние новости