У Запоріжжі чоловік стрибнув із Преображенського мосту та вижив

У Запоріжжі чоловік стрибнув із Преображенського мосту та вижив. || Фото: wikipedia.org/Alexey Tolmachov

Наприкінці минулого тижня, 14 червня, чоловік зістрибнув у Дніпро з арки мосту Преображенского та дивом вижив.

Як повідомляє мерія Запоріжжя, близько 18:00 черговому аварійно-рятувальної станції № 2 ЗМРВС надійшло повідомлення від наряду патрульної поліції про те, що з арки мосту Преображенського чоловік зістрибнув у воду. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водолази-рятувальники на спеціальному човні негайно вийшли на пошук потерпілого, а черговий по аварійно-рятувальній станції тим часом викликав "швидку" й поліцію.

Близько 18:05 рятувальники знайшли чоловіка, який самостійно дістався до опори мосту. Ним виявився 34-річний мешканець Запоріжжя. Потерпілого підняли на борт у свідомому стані з ознаками тупих травм на тілі. Його доправили на берег і передали лікарям "швидкої".

Нагадаємо, що висота мосту - 54 метри.

Варто зазначити, що це не єдиний випадок такої спроби самогубства. У березні 2021 року у Запоріжжі помітили хлопця, який зістрибнув із Преображенського мосту. Рятувальники дістали тіло 23-річного із води. Згодом, у травні 2021 року, 41-річний чоловік зістрибнув із Преображенського мосту та вижив. Ще раніше ми писали, як 25 грудня 2020 року у Запоріжжі з нового мосту зістрибнув чоловік. Він їхав таксі, але в якийсь момент під час руху попросив водія зупинитися і той виконав прохання пасажира. У результаті чоловік вийшов з машини, сказавши таксисту, що йому стало задушливо і негайно стрибнув у річку.

Последние новости