У Запоріжжі змінили час продажу алкогольних напоїв

В Запоріжжі та області зняли часові обмеження з продажу алкоголю: подробиці. || Фото: pixabay.com

У Запоріжжі послабили обмеження продажу алкоголю. Запорізька обласна військова адміністраця скоротила час заборони продажу алкогольних напоїв на території нашого регіону. 

Як повідомили у пресслужбі Запорізької ОВА, наразі придбати пиво, слабоалкогольні та алкогольні напої можна без часових обмежень. Виключення – час дії комендантської годин. В Запоріжжі та Запорізькому районі вона діє з 24:00 і до 5:00 ранку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відповідний наказ поширюється на території Біленьківської сільської, Вільнянської міської, Долинської сільської, Запорізької міської, Кушугумської селищної, Матвіївської сільської, Михайлівської сільської, Михайло-Лукашівської сільської, Новомиколаївської селищної, Павлівської сільської, Петро-Михайлівської сільської, Степненської сільської, Широківської сільської територіальних громад.

При цьому продовжує діяти заборона на продаж пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які мають зовнішні ознаки приналежності до військових формувань та правоохоронних органів.

Міська влада закликає запорожців дотримуватися комендантської години, яка триває з 00:00 до 05:00 і не втрачати пильності.

Последние новости