Унікальна та сучасна діагностика організму в Запоріжжі від нової клініки UniClinic

Унікальна та сучасна діагностика організму в Запоріжжі від нової клініки UniClinic

Ефективність сучасної медицини базується на надточній діагностиці, яку забезпечує високотехнологічне обладнання. Керуючись прагненням надання тільки якісних медичних послуг, інноваційна приватна Клініка Запоріжжя UniClinic пропонує своїм клієнтам найновітніше діагностичне обладнання 2022-23 рр. від провідних виробників світового рівня.

Діагностичний центр UniClinic має в своєму розпорядженні сучасну медичну апаратуру останнього покоління і надає широкий спектр діагностичних послуг будь-якого рівня складності:

Хірургічний стаціонар UniClinic також обладнаний за останніми вимогами світової медицини, що є запорукою успішної і безпечної оперативної допомоги пацієнтам Клініки.

До прикладу - лазерна система Dornier Medilas H Solvo 35 (Німеччина) використовується для органозберігаючої літотрипсії - дроблення каменів сечовидільної системи.

Найсучасніше медичне обладнання і наші професійні лікарі готові до будь-яких викликів, пов’язаних зі здоров’ям пацієнтів. Це основні складові високого рівня медичної допомоги в UniClinic.

На перше звернення у Клініку діє знижка - 10%.
Це стосується діагностичних процедур - МРТ, КТ, УЗД, ендоскопії, інших досліджень, а також консультацій профільних спеціалістів.  

Як записатися на діагностику в UniClinic?
9-103 - гаряча лінія (безкоштовно з мобільних)
+38 098 900 91 03
+38 095 900 91 03
або на сайті: uniclinic.ua


Адреса UniClinic:
вул. Покровська, 8
Олександрівський район
м.Запоріжжя

UniClinic працює щоденно.


Довідка:
UniClinic (власник ТОВ «КРАМ ІНВЕСТ»), здійснює надання медичних послуг згідно з Наказом МОЗ України №191 від 01.02.2022 року: Реєстраційне досьє №184/22/М від 18.01.2022 року.

Последние новости