Мешканка Запоріжжя розповіла про пологи під час атаки ворожих дронів (відео)

Мешканка Запоріжжя розповіла про пологи під час атаки ворожих дронів. || Ілюстративне фото: elle.ua

Мешканка Запоріжжя Марія Данько розповіла, як запорізькі лікарі завдяки оснащеній реанімації врятували її немовля під час пологів в момент атаки шахедами.

За словами Марії, її малюк народився 18 листопада 2023 року. Батьки немовля сподівалися, що цей день стане найщасливішим в їхньому житті, проте він став одним з найскладніших. ЇЇ історію опублікована на сторінці МОЗ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Марії, надвечір перед народженням Матвія жінка вже перебувала в пологовому. Тоді почався такий масований напад безпілотників.

- Кожен вибух заставляв стискатися все всередині. В мене почалась кровотеча, відшарування плаценти. За три хвилини я вже була на операційному столі. Все пішло не за планом та зовсім не так як, я хотіла. Дитина сама не задихала, тобто він не закричав. В нього не було сил на те, щоб дихати самостійно. Тоді на допомогу прийшов апарат штучного дихання. Це один з тих приборів, який врятував життя моїй дитині, - згадує Марія Данько.

Наразі малюк Марії повністю здоровий та щасливий. Жінка висловлює безмежну вдячність всім тим лікарям, які допомогли її дитині, а також фандрайзинговій платформі United24, яка допомогла оснастити дитячу реанімацію необхідним обладнанням. За словами жінки, якби не обладнана дитяча реанімація, у її дитини не було б шансів.

Последние новости