Обережно, слизько: запорожців попереджають про ожеледь

Обережно, слизько: запорожців попереджають про ожеледь. || Фото: facebook.com/Igor Lavrov

Запорізькі рятувальники просять місцевих жителів максимально обмежити своє пересування містом, адже завтра очікується ожеледиця та сильний вітер.

За даними синоптиків, у Запоріжжі вдень буде похмуро та очікується сніг. Температура опуститься до 4 градусів морозу вночі. А вдень температура протримається близько 1-3 градусів морозу. Через можливе утворення льоду на дорогах водіїв просять бути уважними. Також очікується вітер до 4 метрів на секунду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, з дому краще не виходити пенсіонерам, дітям та вагітним жінкам. Іншим запорожцям варто бути дуже обережними. При виході на вулицю краще взувати взуття на стійкій, бажано рифленій, підошві. А під час ходьби треба йти на напівзігнутих ногах, трохи розслабивши їх у колінах, спираючись на всю ступню. Не забувайте, що руки під час ходьби не можна тримати в кишенях – це підвищує ймовірність травм падіння.

Якщо ви потрапили у надзвичайну ситуацію на дорогах Запорізької області, то дзвоніть оператору диспетчерської служби за телефоном: (061) 787-64-30 і за можливості не продовжуйте рух, а дочекайтеся допомоги на ділянках відстою, щоб могла проїхати техніка та допомогти вам.

АВТОМОБІЛІСТАМ ПІД ЧАС ОЖЕЛЕДИЦІ РЕКОМЕНДУЮТЬ:

ПІШОХОДАМ РЕКОМЕНДУЮТЬ:

Последние новости