Під Запоріжжям в річці потонула 11-річна дівчинка

У Запоріжжі в річці потонула 11-річна дівчинка. || Фото: pixabay.com

Сьогодні, 27 липня, близько першої години дня в одному із сіл Запорізького району в річці Дніпро під час купання зникла дівчинка.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС у Запорізькій області, дзвінок до Служби порятунку "101" надійшов о 13:20. За попередніми даними, діти пішли купатися на річку без нагляду дорослих. Через сильну течію, 11-річну дівчинку, що купалась в одязі, стало зносити, а потім вона зникла з поля зору.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Близько 13:20 години на місце події викликали рятувальників. Водолази Аварійно-рятувального загону спецпризначення обстежили 1000 метрів квадратних акваторії річки.

З дна Дніпра водолази дістали тіло дитини та передали поліції для проведення судово-медичної експертизи. За фактом події правоохоронці ведуть розслідування.

Щоб уникнути подібних трагедій, Vgorode просить читачів дотримуватися правил поведінки під час відпочинку біля води, тобто не купатися на стихійних пляжах і в стані алкогольного сп'яніння. Також не варто робити таке:

Ще ми просимо вас не залишати дітей без нагляду та, про всяк випадок, пояснити їм правила безпечної поведінки біля води.

Також нагадуємо загальні правила поведінки на воді:

Последние новости