Непрацюючий аеропорт Запоріжжя замовив палива майже на 100 тисяч гривень

Непрацюючий аеропорт Запоріжжя замовив палива майже на 100 тисяч гривень. || Фото: facebook.com/ozh.aero

Комунальне підприємство "Міжнародний аеропорт Запоріжжя" минулого місяця оголосив тендер на 93 тисячі гривень на закупівлю талонів на дизельне паливо та бензину А-95.

В тендерній документації в реєстрі публічних закупівель Prozorro зазначається, що постачальник має надати талони на тисячу літрів на бензин та дизельне паливо також на 1000 літрів. Номінал талонів 10 та/або 20 літрів. Термін дії талонів повинен бути необмежений. Доставка талонів здійснюється одноразово за адресою замовника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Без аукціону замовлення віддали ТОВ "ІНТЕКС ІНВЕСТ" із Дніпра. Фірма була з 2016 року зареєстрована в Запоріжжі і тільки після зміни власника Юрія Шапрана на Антона Посилаєва почала отримувати державні замовлення. Антон Посілалаєв у профілі соцмережі Linkedin вказав, що раніше працював у міжнародному аеропорту міста Дніпро головним спеціалістом, а, ймовірно, його батько Сергій Потрураєв раніше працював комерційним директором компанії Коломойського "Дніпроавіа".

В березні цього року аєропорт вже закуповував паливо на 99 тисяч гривень у ТОВ "ІНТЕКС ІНВЕСТ".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 10 червня 2022 року російські окупаційні війська завдали ракетного удару в район Міжнародного аеропорту Запоріжжя.

Последние новости