На Запорізькому напрямку російський окупант розстріляв двох військових РФ

На Запорізькому напрямку російський окупант розстріляв двох військових РФ. || Фото із росЗМІ

У тимчасово окупованій частині Запорізької області російський солдат розстріляв двох своїх товаришів по службі за те, що ті, нібито, напали на нього з ножем – він зізнався в скоєному і попросив зв'язатися з його родичами.

Відео інциденту з'явилося в мережі в четвер 11 травня. РосЗМІ повідомляють, що на Запорізькому напрямку російській військовий у стані алкогольного сп'яніння з автомата розстріляв двох товаришів по службі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з'ясувалося, 24-річний Гліб Соломонов родом з Амурської області розповів, що вийшло це випадково, бо товариші по службі "на нього пішли з ножем". 

- Ти два життя згубив, не підходь! Не підходь, кажу! Я все розумію, Соломоне, тому ти все ще живий. Тебе свої ж мало не пристрелили... Всі тебе поважали... Як вийшло? Ти два життя занапастив годину тому! У одного троє дітей, е**ний в рот! І що, треба у голову їм стріляти з автомата? Ти будь-кого міг завалити, – кричав на мобіка інший окупант.

Він попросив зателефонувати своїм рідним, сказати, щоб не хвилювалися, що так вийшло.

- Я не знаю ... це війна. Там може всяке трапитися, – розповіла його сестра, на ім'я Зульфія.

Також вона зазначила, що раніше конфліктів у Гліба з товаришами по службі не було, він ні на що не скаржився і "проблем з алкоголем не мав".

Рідні загиблих із сім'єю підозрюваного не зв'язувалися. Зульфія зазначила, що інцидент стався у Запорізькій області, однак офіційних підтверджень даної інформації немає.

Сім'я російского солдата підтвердила журналістам, що його затримано військовою поліцією.

Відомо, що один із убитих – Олександр Кононов. Факт його загибелі підтвердили його знайомі, а також мешканець села Світилівка Білогірського району Амурської області РФ, де мешкав Кононов.

Особа другого вбитого невідома.

[telegram post="astrapress/26618" desc=""]

Последние новости