У Бердянську окупанти затримали трьох чоловіків: їх звинувачують у підривах

У Бердянську окупанти затримали трьох чоловіків: їх звинувачують у підривах. || Фото: afp.com

У тимчасово окупованому Бердянську російські окупаційні війська продовжують шукати українських партизанів. На днях російські пропагандистські телеграм-канали опублікували відео допитів трьох чоловіків.

Пропагандисти заявили, що затримали "членів української диверсійно-розвідувальної групи, які влаштовували теракти у Бердянську".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- За їхніми словами, коли їх вербували – загрожували здоров’ю та обіцяли проблеми. Від членів ДРГ потрібно було стежити за високопоставленими військовими, робити фото, знати їхнє місцеперебування, а потім у якийсь момент дзвонити телефоном, після чого ставався вибух. Найчастіше підривали автомобіль, у якому була людина, – повідомили в проросійських ЗМІ.

На опублікованому пропагандистському каналі відео чоловіки виглядають заляканими та знесилиними. А на запитання окупантів відповідають швидко та чітко, наче фрази були завчені. Двоє чоловіків "зізналися" у терактах щодо місцевих колаборантів.

[telegram post="MilitaryCriminal/1614" desc=""]

Як раніше повідомлялося, фільтраційні заходи у Бердянську відбуваються постійно. Останні дні обшуки тривають у мікрорайоні Колонія. Бо окупанти бояться місцевих, які влаштовують підриви автівок та квартир зрадників. Саме тому російські загарбники тримають людей у постійному страху.

Окупаційна адміністрація тимчасово окупованого міста також вимагає, щоб мешканці "звільнених" територій з 1 квітня переміщалися виключно за перепустками. Його необхідно надавати, якщо людині необхідно виїхати з населеного пункту.

Последние новости