Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту 10 грудня

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту 10 грудня - || фото: t.me/landforcesofukraine

Українські військові продовжують утримувати рубежі у Запорізькій області та дають гідну відсіч російським окупантам.

У Запорізькій ОВА повідомили, що за останню добу ситуація на Запорізькому напрямку не зазнала суттєвих змін. Ворог зосереджує зусилля на утриманні зайнятих позицій.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів Степове, Оріхів, Залізничне, Щербаки, Червоне, Гуляйполе, Преображенка, Дорожнянка, Ольгівське, Новоандріївка, Полтавка, Мала Токмачка, Тимирівка, Малі Щербаки, Плавні, Чарівне. Від місцевих жителів надійшло 32 повідомлення про руйнування будинків (квартир) та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 51 особу, з шестеро дітей.

Очільник Запорізької ОВА Олександр Старух розповів, що напередодні вночі росіян ракетою С-300 зруйнували  дорогу між двома селами Запорізького району, а вже до вечора завдяки зусиллям інженерів технічного нагляду ДП "Місцеві дороги Запорізької області" та фахівцям підрядної організації цей шлях відновився.

У Запорізькій області відновили дорогу - || фото: t.me/starukhofficial

Последние новости