Ворог випустил дев’ять ракет по місту: стали відомі подробиці вибухів у Запоріжжі

Ворог випустил дев’ять ракет по місту: стали відомі подробиці вибухів у Запоріжжі. || Фото: t.me/kurtievofficial

Сьогодні, 24 серпня, близько 00:10 у Запоріжжі було чути вибухи. Стало відомо, що російська армія випустила дев’ять ракет по місту.

- Минула ніч для Запоріжжя виявилася важкою. На початку першої години ночі, під час повітряної тривоги, рашисти випустили 8 ракет по інфраструктурним об’єктам міста та передмістя. За попередніми даними, постраждалих немає. Згодом, близько четвертої години ранку, рашисти знову вдарили ракетою по об’єкту інфраструктури в одному з районів Запоріжжя. Попередньо там зафіксовано 1 "прильот", – повідомив виконуючий обов'язки мера Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як ми писали раніше, ракети окупантів влучили в об’єкти інфраструктури Шевченківського району і неподалік Комунарського району. 

- Внаслідок ударів від вибухової хвилі у 6 багатоквартирних будинках повилітали шибки та зруйновані віконні рами. Зараз відповідні служби займаються ліквідацією цих наслідків. Постраждалих немає, – розповів Анатолій Куртєв  і закликав жителів міста бути пильними та не нехтувати сповіщеннями про повітряну небезпеку.

Як повідомив у своєму вечірньому відеозверненні президент України Володимир Зеленський, сьогодні, у День незалежності, 24 серпня, можливі російські провокації та жорстокі удари. Тому глава держави попросив українців дотримуватись правил безпеки та не нехтувати сигналами тривоги.

Последние новости