Окупанти запустили фейк, що обстріл Енергодара був із боку Нікополя

Окупанти запустили фейк, що обстріл Енергодара був із боку Нікополя. || Ілюстративне фото: t.me/riamelitopol

Сьогодні вдень, 14 серпня, в Енергодарі було чути кілька вибухів. У результаті ворожого обстрілу загинули людина та собака. Росія вигадала чергову провокацію, звинувативши в обстрілах Нікополь.

Російські війська з 15:00 до 15:30 випустили по тимчасово окупованому Енергодару шість снарядів, внаслідок чого одна людина загинула та ще двоє отримали поранення. Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці загинув співробітник Запорізької АЕС, майстер цеху Максим Марко, який у момент вибухів гуляв зі своїм собакою. Чоловік помер дорогою до лікарні, собака загинула на місці. Поранених доставлено до спеціалізованої медико-санітарної частини Енергодара.

Чергову провокацію у безпосередній близькості від атомної станції влаштували окупанти. Російські загарбники цілилися в прогулянкову вуличку, де завжди багато людей. Перший мікрорайон – це тихий п'ятиповерховий мікрорайон в Енергодарі.

За словами очевидців, після обстрілу мікрорайону на місці почали збиратися "місцеві", які казали, що нібито стріляли з боку Нікополя. Російські загарбники підкинули "немісцевих", щоб у такий спосіб підірвати довіру людей.

Vgorode попереджає, фото не для людей зі слабкими нервами!

Последние новости