У Запоріжжі відбудеться святкування з нагоди Дня Української Державності: програма

У Запоріжжі відбудеться святкування з нагоди Дня Української Державності: програма. || Фото: mig.com.ua

Завтра, 28 липня, у Запоріжжі заплановано декілька урочистих подій з нагоди святкування Дня Української Державності.

Цьогоріч 28 липня Запоріжжя, як і всі міста України, уперше відзначить День Української Державності, законодавчо започаткований у червні цього року. Із нагоди свята у столиці заплановано низку урочистих заходів, повідомляє виконуючий обов'яки мера Анатолій Куртєв.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

О 15:00 розпочнеться авторська екскурсія "Три історії одного міста" у Музеї архітектури Запоріжжя. Проведуть захід Валерій Стойчев, Наталя Лобач і Павло Кравчук.  

На площі біля Фонтану життя о 17:00 виступить духовий оркестр Муніципального театру танцю з програмою "Сурми Запоріжжя". 

У Музеї Феноменальної Сили о 18:00 відбудеться перегляд та обговорення документального фільму "Дорога Свободи", а після події всі гості зможуть потрапити на екскурсію музейним простором: "Під прапором Української Державності. Запорізький спорт високих досягнень", яку буде проводити Денис Васильев.

Відбудеться низка заходів і у бібліотечних просторах Запоріжжя. 

Усі заходи будуть проводитися з дотриманням правил безпеки. У разі сповіщення про повітряну тривогу усі учасники заходів мають прослідувати до безпечних місць.

Последние новости