Як працює аеророзвідка запорізької тероборони (відео)

Як працює аеророзвідка запорізької тероборони (відео). || Ілюстративне фото: armyinform.com.ua

Штаб оборони Запорізького краю показав, як працює на передовій аеророзвідці територіальної оборони.

Як повідомили у Штабі оборони Запорізького краю, аеророзвідка є одним із найголовніших підрозділів, який називають очима війська. Адже вдала аеророзвідка – це запорука успіху на полі бою.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За допомогою дронів розвідники вивчають ситуацію на своєму напрямку та передають її танкістам, артилеристам та піхоті. Ця робота є ще й дуже відповідальною, адже саме завдяки вдалій аеророзвідці бійці мають успіх на битві.

Для подальшої успішної роботи на передовій бійцям територіальної оборони необхідно купити новий дрон. Його вартість – 860 тисяч гривень. До збору коштів запрошують долучитись і запорожців. Реквізити можна дізнатися, відсканувавши QR-код наприкінці відео.

[telegram post="shtabzp/1315" desc=""]

Нагадаємо, Збройні Сили України продовжують отримувати військову допомогу від західних партнерів для протистояння окупаційній армії Росії. Так, серед іншого, українські військові вже отримали від Великобританії бойові броньовані машини тактичної підтримки "Wolfhound". У Мережі з'явилося відео одного з тренувань ЗСУ з освоєння цієї техніки.

Последние новости