Бійці запорізької бригади Сил ТрО показали озброєння від іноземних партнерів

Бійці запорізької бригади Сил ТрО показали озброєння від іноземних партнерів. || Фото: facebook.com/TerritorialDefenseForces

Бійці 110-ї бригади ТрО Запоріжжя продовжують використовувати західне озброєння від іноземних партнерів: кулемет АМ240, ПЗРК "Стінгер" та протитанковий гранатомет СПГ-9.

- Це відео – майже справжній вестерн. Але замість ковбоїв у ньому – бійці Сил територіальної оборони ЗСУ. А замість вінчестерів та кольтів – стингери та кулемети, – повідомили у Силах ТрО ЗСУ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Американський ПЗРК "Стінгер" дозволяє вражати повітряну мету на відстані до 7 кілометрів. Також на озброєнні бійців запорізької бригади ТРО американський кулемет АМ240. Його прицільна дальність – 1,5 км.

Також наші захисники опанували протитанковий гранатомет СПГ-9. У комплекті до нього приціли денного та нічного бачення. Дальність поразки до 4 км.

- Це озброєння надійшло до нас із Польщі, це ЗПГ-9. Починаючи від бронетранспортерів та закінчуючи танками. Тобто танк із боку він проб'є, - каже заступник командира батальйону 110-ї бригади ТрО "Старик", який родом із Бердянська.

 

Последние новости