Окупанти блокують перегрупування Сил оборони на Запорізькому напрямку

Окупанти блокують перегрупування Сил оборони на Запорізькому напрямі. || Ілюстративне фото: reuters.com/Chingis Kondarov

На Запорізькому напрямі минулої доби, 29 червня, російські війська активних дій не вели. Продовжували обстрілювати позиції українських військових, аби скувати Сили оборони України та не допустити перегрупування наших військ.

Як повідомили у Генеральному штабі Збройних Сил України, Сили оборони на Запорізькому фронті тримають оборону та маневрено відбивають ворожі атаки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Четвертий місяць поспіль мешканці тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області чинять опір російським військовим та виганяють ворогів з українських земель. Майже всі мелітопольці є учасниками руху опору.

Окупанти продовжують тероризувати та брати в полон людей у Мелітополі. Викрадених піддають тортурам, а потім із ними записують брехливі відео. Російські загарбники так намагаються дискредитувати роботу силових структур, Нацполіції та СБУ.

Нагадаємо, що минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в Гуляйполі, Оріхові, Преображенці та Кам'янському. Повідомляється про 23 руйнування.

Последние новости