У Мелітополі фермери нагодували російських окупантів отруєною черешнею

У Мелітополі фермери нагодували російських окупантів отруєною черешнею. || Фото: pexels.com

У Мелітополі російські окупанти отруїлися черешнею, яку вкрали у місцевих фермерів.

У Мелітополі місцеве населення продовжує чинити героїчний опір окупантам. Мелітопольці відкрито проігнорували "День РФ", які влаштували російські війська у місті. Також ніхто не бере російських паспортів, так ще й цькують ворожих загарбників. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі онлайн-марафону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Черговий подарунок наші фермери приготували рашистам – нещодавно оброблена черешня, яка викликала масове захворювання тих рашистів, які крали її у фермерів. І це черговий різновид партизанського руху, спротиву, який є сьогодні на території Мелітопольського району. Не треба в нас нічого красти, це все вирощувалося сильною працею наших фермерів, – розповів Федоров.

Федоров також розповів, що у Мелітополі опір показують понад 99% мешканців, які залишилися у місті.

Раніше Федоров повідомляв, що російські військові забирають у фермерів усю черешню під реалізацію та обіцяють гроші пізніше.

Крім того, аналітик розповіла, що оскільки одне з основних міст, що здійснюють постачання черешні по Україні – Мелітополь – знаходиться в окупації, потреба торгових точок частково задовольнятиметься імпортом.

Последние новости