Строковик НГУ, який збив три російські винищувачі, отримав іменний бронежилет

Строковик НГУ, який збив три російські винищувачі, отримав іменний бронежилет. || Фото: facebook.com/vasiliy.busharov

Солдат-строковик Національної гвардії України, який за півтора місяці збив три ворожі винищувачі Су-25, отримав подарунок від запорізьких волонтерів: бронежилет із іменною пластиною.

За словами керівника Волонтерського центру "Паляниця" Василя Бушарова, на пластину волонтери нанесли позивний нацгвардійця – "Бандит" і написали "Три літаки – це лише початок".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Так, це саме той хлопець, який у Запорізькій області своїми руками та спеціальними приладами збив три ворожі літаки. Три! Один хлопець! Хлопцю 19 років! Віримо, що вона на цьому не зупиниться. Приготували для нього спеціальний подарунок – бронежилет із саме пластиною, – написав Бушаров.

Строковик, який збив з переносного зенітно-ракетного комплексу "Голка" три ворожі літаки-винищувачі, в Нацгвардії називали "Запорізьким месником".

Також ми раніше писали, що талановитий терміновик вже отримав орден "За мужність" і позивний "Бандит". Судячи з ворожих радіоперехоплень, росіяни відверто бояться нашого Бандита і безуспішно шукають його спальне місце.

Су-25 – це броньований військовий літак, який призначений для підтримки сухопутних військ над полем бою, а також для знищення об'єктів із заданими координатами в будь-яких погодних умовах.

Последние новости