На Запоріжжі українські партизани передали "привіт" окупантам

На Запоріжжі українські партизани передали "привіт" окупантам. || Фото: apimages.com/Emilio Morenatt

Українські партизани на окупованих територіях Запорізької області розповсюджують "послання" для російських військових. Вони озвучили два варіанти закінчення війни: або Україна переможе, або росіяни програють.

Як повідомили у прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації, у Бердянську, Токмаку, Мелітополі, Великому Бурлуку та інших тимчасово окупованих містах з'явилися листівки, в яких партизани обіцяють знищувати окупантів так, як підпільники знищували нацистів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також невідомі загрожують ворожим військам Нюрнберзьким процесом.

Повідомляється, що українці, які живуть під окупацією, взяли участь у флешмобі "Жовта стрічка". У своїх містах і селах вони зав'язували жовті чи сині стрічки на деревах, стовпах, лавках, огорожах.

- Бо російський окупант має пам'ятати: тут – Україна! – заявили в ОВА.

Нагадаємо, що російські військові раніше поскаржилися на активність українських партизанів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Цікаво, що один із таких солдатів (який у телефонній розмові розповів товаришу про постійну боротьбу з нашими "ДРГ") наприкінці бесіди перейшов українською мовою.

У Генштабі повідомили, що українські партизани у тимчасово окупованих містах України відкрили полювання на загарбників. Вони обіцяють знищувати окупантів, як підпільники знищували нацистів під час Другої світової війни.

Последние новости