РФ розпочала примусову мобілізацію на окупованих частинах Запорізької області

РФ розпочала примусову мобілізацію на окупованих частинах Запорізької області. || Фото: bigkyiv.com.ua

Російські окупаційні війська розпочали примусову мобілізацію на захоплених територіях Херсонської, Запорізької та Харківської областей.

Під "мобілізацію" підпадають і медики, яких відправляють на допомогу пораненим військам РФ. Усім незгодним загрожують розстрілом у разі відмови, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зокрема, за даними розвідки, на окупованих територіях Запорізької області військові Російської Федерації розпочали мобілізацію серед місцевої молоді. Окупанти заборонили виїзд із Херсонської області, навіть до Росії, а до Запорізької – розшукують людей призовного віку.

Російські військові планують відправити українських "мобілізованих" у найгарячіші точки бойових дій для штурму позицій ЗСУ.

- Ці заходи проводяться незважаючи переважно на проукраїнську налаштованість населення областей та загальну мотивацію чинити опір російським загарбникам, – зазначають у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Мобілізацію окупанти проводять незважаючи на переважно проукраїнську налаштованість населення областей та загальну мотивацію чинити опір російським солдатам.

У Мінінтеграції радять чоловікам, яких хочуть мобілізувати росіяни на тимчасово окупованих територіях, всіляко уникати отримання повістки, а у разі незаконного призову здаватися в полон ЗСУ.

Насамперед – спробуйте використати   різні формати саботажу   заклику:

Що робити,   якщо вас закликали :

Последние новости