Де у Запоріжжі знаходяться бомбосховища (список)

Де у Запоріжжі знаходяться бомбосховища. || Фото: caddetailsblog.com

Багато хто знає, що якщо у місті введуть режим надзвичайної ситуації, то треба сховатися у місці, де можна перечекати небезпеку. Vgorode зібрав про всяк випадок список бомбосховищ Запоріжжя та дізнався, що робити у випадках небезпеки, але сподіваємось, що це ніколи не стане у нагоді.

Насамперед не потрібно панікувати. Не забудьте зібрати документи, воду, ліки, гроші, одяг, засоби гігієни, сірники, металевий посуд і продукти, що довго зберігаються. А ось сховатися можна у бомбосховищах, які розташовані у підвалах житлових будинків, шкіл, дитячих садків, спортзалів чи інших закладів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом у Запоріжжі є більше 400 місць, де можуть сховатися запорожці у разі військового вторгнення на територію міста. Притулки розраховані на понад 650 тисяч городян.

З них у 118 укриттів є можливість перебувати безперервно 48 годин. Всі вони забезпечені водою на кожну людину, засобами надання медичної допомоги, засобами пожежогасіння, місцями для сидіння та ручним інструментом. Усі вони позначені на інтерактивній карті.

З повним списком всіх бомбосховищ у місті можете ознайомитись за посиланням.

У разі надзвичайної ситуації жителі можуть звернутися до місцевого Управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міськради за телефонами: приймальня – 787-51-42, відповідальний черговий (цілодобово) – 787-53-00.

Последние новости