День міста Запоріжжя у 2024 році: варіанти, куди можна сходити

День міста Запоріжжя у 2024 році: варіанти, куди можна сходити. || Фото зроблене до повномасштабної війни, Анна Покровська

Запоріжжя готується до святкування Дня міста 2024 року, незважаючи на складні часи та постійні ворожі атаки. У цьому матеріалі ми будемо збирати варіанти заходів, куди можна буде сходити 5 жовтня. Огляд буде оновлюватися, якщо з'являться афіші нових подій.

Однак нагадуємо, що місто зараз щодня обстрілюють окупанти, тож в першу чергу думайте про безпеку та при повітряній тривозі обов'язково пройдіть в укриття, коридор чи ванну кімнату.

Ярмарок в Besha

Запоріжжя вже 6 років без ярмарку до Дня міста, тому в кав'ярні Besha вирішили організувати її самі. Будуть не тільки солодощі, а й бургери, хот-доги, коктейлі і різні смаколики від запорізького бізнесу. 

Також будуть смаколики для тварин, квіти з ферми, сумки ручної роботи і не тільки. 

Коли: 5 жовтня, 11:00-19:00
Де: кав'ярня Besha (бульвар Шевченка, 18)

PARFENIUK та ярмарок у Villa del Vino

О 12:00 почнеться жвава та колоритна ярмарка, а о 17:00 буде виступ артиста PARFENIUK. Також відвідувачі зможуть замовити страви, вино, коктейлі та кальян. 

Коли: 5 жовтня, з 12:00
Де: Villa del Vino (село Бабурка, вул. Тіниста 28)
Скільки коштує білет на концерт: 500-70 гривень

Відкриття 68 симфонічного сезону

5 жовтня Запорізька обласна філармонія запрошує всіх поціновувачів мистецтва на перший концерт 68-го сезону за участю академічного симфонічного оркестру під керівництвом головного диригента, заслуженого артиста України Василя Коваля. Спеціальною гостею цього вечора стане народна артистка України Оксана Рапіта, яка відома своїми виступами як в Україні, так і за кордоном (Польща, Швейцарія, Бельгія, Німеччина, Австрія та інші країни). Вона є активною учасницею численних міжнародних музичних фестивалів та викладачем Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка. Оксана Рапіта представила понад 20 прем'єр української та світової музики, взяла участь у записах компакт-дисків з творами українських композиторів і регулярно співпрацює з симфонічними оркестрами.

Коли: 5 жовтня, 17:00
Де: Запорізька обласна філармонія
Скільки коштує: 300-350 гривень

Последние новости