Не нудьгуйте вдома: чим зайнятися у Запоріжжі цього тижня

Куди піти у Запоріжжі з 29 січня по 2 лютого 2024 року. || Фото: freepik.com

Почався новий робочий тиждень, тому ми, за традицією, збираємо добірку класних заходів. Чим можна буде зайнятися у Запоріжжі у будні дні цього тижня – з 29 січня по 2 лютого – читайте в огляді Vgorode.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заняття по арт-терапії

Заняття відбуватимуться по понеділках та середах з 10:00 до 11:00 та призначені для дітей віком від 6 до 11 років.
Ця форма творчого самовираження допоможе вашим дітям виявити свої почуття, емоції та думки шляхом малювання, моделювання та інших творчих активностей.

Крім того, арт-терапія сприяє розвитку важливих навичок, таких як самовираження, самосприйняття, зосередженість та покращення емоційного стану.

Зареєструйтесь у Google-формі та отримайте можливість безкоштовно відвідати заняття з арт-терапії.

Де: Центр розвитку "Дитячі мрії" (вулиця Добролюбова, 13)

Коли: 29 та 31 січня з 10:00 до 11:00

Скільки коштує: безкоштовно

Новорічна локація у "Незламному хабі"

Біля центрального входу в Незламний Хаб Орбіта встановлено новорічні інсталяції.

Новорічні подарунки, сніговики, олені – головні персонажі новорічних свят. Приходьте фотографуватися та проводити час усією родиною.

Незламний Хаб є укриттям, тому всі заходи у ньому безпечні у разі повітряної тривоги. Доступ цілодобовий через центральний вхід будівлі ПК "Орбіта"

Де: Незламний Хаб (вулиця В'ячеслава Зайцева, 9, вхід будівлі ПК "Орбіта")

Коли: щоденно

Скільки коштує: безкоштовно

Вистава "Двоє на гойдалках"

Ця історія сталася в Нью-Йорку, хоча могла статися в Запоріжжі або в будь-якому місті світу. Скороминуща зустріч несподівано стала початком любові. Герої цієї love story з різних світів. Вона - танцівниця, якої постійно не вистачає грошей, - Гітель Моска. Він - адвокат, який втік від благодіянь тестя, гостро переживає розрив з дружиною, - Джеррі Райан. Вони могли пройти, не помітивши один одного, - і назавжди розчинитися в натовпі. Але в Гітель стільки ніжності, любові, чуйності, що не могла вона не відгукнутися на пульсацію бентежною душі Джеррі. Такі різні, вони раптом стають близькими.

Зворушлива любов, яка народжується на наших очах, - тендітна, мінлива. І кожен раз у глядачів, без сумніву, буде завмирати серце, а в голові звучати фраза: нехай все складеться добре! Запальні і ранимі, вони сваряться і миряться, розходяться і знову сходяться, намагаються зрозуміти один одного. Ця зустріч і любов перевернула їх життя і багато чому навчила.

Де: Запорізький академічний обласний театр юного глядача

Коли: 2 лютого, 16:00

Скільки коштує: 80-130 гривень

Театралізований концерт-фантазія "Чарівна ніч"

В основу театралізованого концерту-фантізії покладено однойменну повість М.Гоголя з циклу “Вечора на хуторі близь Диканьки”. Поряд із картинками різдвяної ночі з щедрівками та колядками виникають фантастичні образи нечистої сили, небесних зірок… У концерті-фантазії звучать українські колядки, сучасні популярні твори, відтворюється народна гра “Коза”. Також, на глядачів чекають багато інших цікавинок.

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 2 лютого, 17:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Крита ковзанка ICE POINT

Адреса та телефон:

ICE POINT знаходиться за адресою вулиця Сєдова, 5 (одразу за райадміністрацією Вознесенівського району). Телефон для довідок: +38 (066)-907-47-66.

Графік роботи:

Ціни на катання з понеділка по п'ятницю:

Ціни на катання на суботу та неділю:

На території також є food-зона та coffee point з гарячими напоями та їжею.

Ковзанка просто неба Polus

Адреса та телефон:

Polus знаходиться на території комплексу Pool&Beach за адресою – Прибережна магістраль, 60Б. Телефон для довідок: 050-147-32-98.

Графік роботи:

Ціни на катання:

На території ковзанки також є тюбінгові гірки, а поряд фуд-корт, де можна купити їжу та напої.

"Метелиця"

Адреса та телефон:

Ковзанка знаходиться за адресою – вулиця Перемоги, 66-В (за ПС "Юність"). Телефон для довідок: 095-719-2533.

Графік роботи:

Ціни на катання:

Виставка ретро-автомобілів

Цей приватний музей є одним із найбільших в Україні. Тут можна подивитися на ретроавтомобілі, мотоцикли, військову техніку, дитячі коляски. До речі, цікаво буде не лише любителям автомобілів, а й тим, хто хоче зробити круті фотографії. Застрибувати в салони або фоткатись на капоті вам, звичайно, не дозволять. Але поряд з експонатами можна. А ще на вході стоїть синій кабріолет, в який можна залізти та уявити себе акторкою якогось крутого фільму з минулого століття.

Де: Фаетон, музей ретро автомобілів

Коли: щодня з 09:00 до 17:00

Скільки коштує:

Фільм "Люблю тебе ненавидіти"

На ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.

Де:

Фільм "Бджоляр"

Містер Клей (Джейсон Стейтем) справляв враження миролюбивої людини, яку найбільше за все цікавлять бджоли. Від примарної слабкості не залишилось і сліду, коли злагоджена група шахраїв ошукала близьку йому людину місіс Паркер (Філіція Рашад). Клей розпочинає боротьбу з аферистами, розраховуючи тільки на свої сили. Насправді він має неабиякий досвід не лише у бджільництві. Колись він був членом засекреченої організації. Сили у протистоянні між містером Клеєм та розгалуженою мережею злочинців дійсно не рівні. Дедалі очевиднішим стає, що перевага на стороні Клея.

Де:

Последние новости