Кредит на карту: допомога в скрутних ситуаціях

Кредит на карту: допомога в скрутних ситуаціях - фото

Кредит на карту: допомога в скрутних ситуаціях - фото

Общество
14 ноября 2023 15:47

Багатьом українцям відома ситуація, коли не вистачає коштів на певну покупку. Але це зовсім не означає, що доведеться обмежувати себе та терпіти незручності. Якщо виникла нагальна необхідність щось придбати або оплатити, можна швидко оформити кредит на картку онлайн. IdeaBank пропонує таку послугу всім охочим, при цьому мова йде про значну суму: до 200 тисяч гривень, якої має вистачити на будь-які потреби.

Що необхідно знати до отримання кредиту

Перш за все, варто розрахувати власні фінансові можливості. Спеціалісти вважають оптимальними позики, при виплаті яких сума щомісячних виплат не перевищує 30-35% від загального доходу сім’ї. Тоді клієнт одразу може придбати все, що йому необхідно та легко справляється з фінансовим навантаженням.

Другий важливий для одержувача позики момент – вибір фінансової установи, яка надасть кредит. Останнім часом, в Україні з’явилося досить багато приватних фінансових організацій, але далеко не всі вони пропонують вигідні умови для клієнта. Наприклад, в договорі можуть бути передбачені такі аспекти:

  • короткий термін повернення коштів (не більше 30 днів);
  • відсотки, що швидко зростають;
  • приховані комісії.

Співпраця з IdeaBank набагато зручніша: тут клієнт має змогу обрати найбільш вигідні для себе умови поміж декількох ретельно розроблених кредитних програм.

Перед отриманням позики не зайвим буде оцінити необхідність покупки за кредитні кошти чи отримання певної послуги. Найчастіше люди позичають у банків кошти для розв'язання нагальних побутових проблем. Наприклад, на покращення житлових умов, придбання необхідної побутової техніки чи лікування. Проте відомо багато прикладів, коли українці брали позики на невеликі покупки. Наприклад, щоб придбати дитині ноутбук для навчання.

Отримання коштів на карту за лічені хвилини

Зараз необхідно мінімум часу, щоб отримати кредит від IdeaBank. Користувач може оформити заявку в режимі онлайн. Банк швидко надає попереднє рішення про надання коштів. Залишається лише вибрати найближче відділення, де підписується договір та отримуються гроші на карту.

Таким чином, маючи труднощі в фінансовому плані, кожен може отримати гроші для розв'язання складних питань. Спосіб дуже зручний, адже у відділенні банку клієнт проводить мінімум часу.

Варто відзначити, що IdeaBank має мінімальні вимоги до користувача послуг. Вже з 21 року можна отримати необхідну суму, вказавши при заповненні заявки лише номер телефону, ідентифікаційний код та електронну адресу.  

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях