У Запоріжжі можуть зняти з маршрутів тролейбуси й трамваї: подробиці

У Запоріжжі можуть зняти з маршрутів тролейбуси й трамваї: подробиці.

У Запоріжжі можуть зняти з маршрутів тролейбуси й трамваї: подробиці. Фото: transphoto.org

Транспорт та інфраструктура
26 жовтня 2022 17:52

Через постійні обстріли енергомережі України у Запорізькому регіоні виникають проблеми з електропостачанням. Саме тому у місті роглядають можливість замінити електротранспорт.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, наразі розглядається варіант заміни електротранспорту на автобуси та маршрутне таксі, аби зменшити електронавантаження у "годину пік".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водночас у ЗОВА зазначають, ща наразі ситуація в регіоні стабільна. Для збалансування системи обмежили енерговитрати: вимикають вуличне освітлення, торговельні мережі зменшили освітлення внутрішнього приміщення, зовнішньої реклами та прилеглих територій. Знижені потужності підприємств.

Зараз потрібно врегулювати рівень споживання електроенергії в цивільному секторі. Крім цього, наразі ми відпрацьовуємо енергопостачання у період опалювального сезону та алгоритм дій на випадок виникнення аварійних ситуацій.

Більш детально про те, як у Запоріжжі будуть відключати від електроенергії населення, (за яким графіком та де його знайти) можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах