У Запоріжжя йде потепління: прогноз погоди на наступний тиждень

У Запоріжжі йде потепління: прогноз погоди на наступний тиждень -

У Запоріжжі йде потепління: прогноз погоди на наступний тиждень - фото: freepik.com

Події
24 квiтня 2022 12:51

У Запоріжжі наступного тижня буде потепління. Очікується сонячна погода та не буде опадів.

За прогнозами синоптиків, удень у понеділок та вівторок, 25-26 квітня, стовпчик термометра підніметься до 22-23 градусів. Буде хмарно та вітряно, але дощів не очікують.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У середу, 27 квітня, температура максимум підніметься до 19 градусів. Вночі буде +10. Опадів не прогнозують, а вітер все ще буде зі швидкістю до 10 кілометрів на годину. Це досить відчутний вітер, тому краще не ходити під деревами і не паркуватися там.

У четвер та п'ятницю, 28-29 квітня, буде трохи прохолодніше, зате сонячно. Стовпчик термометра підніметься до 15-16 градусів. Вночі буде +6.

На наступні вихідні – 30 квітня та 1 травня – буде 17-18 градусів. У суботу очікується сонячна та безвітряна погода, а в неділю буде хмарно та вітряно.

Прогноз погоди у Запоріжжі на тиждень з 25 квітня по 1 травня -Прогноз погоди у Запоріжжі на тиждень з 25 квітня по 1 травня - фото: gismeteo.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах