У Запоріжжі демонтують радянську військову техніку у парку Перемоги

У Запоріжжі демонтують радянську військову техніку у парку Перемоги

У Запоріжжі демонтують радянську військову техніку у парку Перемоги - фото igotoworld.com

Події
30 квiтня 2022 10:23

У Запоріжжі вирішили демонтувати радянську військову техніку у парку Перемоги.

Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, це вирішили зробити через дивні заяви російського генерала, який заявив, що в парку розміщені вогневі позиції ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що раніше російські пропагандистські ЗМІ поширювали інформацію з посиланням на генерала-полковника Мізінцева про те, що нібито в Запорізькій лікарні знаходяться підрозділи українських військових, а на прилеглій території – вогневі позиції. Йшлося про лікарню екстреної та медичної допомоги, а "вогневі позиції" нібито у парку Перемоги.

- Будь-який першокурсник може зайти в мережу інтернет та подивитися, що таке парк Перемоги, і що там розташоване, і на честь чого це розташоване. На честь перемоги над попередніми нацистами у Другій світовій війні. Я думаю, скоро ми почуємо, що у нас танкова рота десь у центрі міста розташована. Адже у нас є багато пам'яток, присвячених перемозі над нацизмом, у тому числі пам'ятники, до яких входить зброя часів Другої світової війни, вона не годиться вже зараз, звичайно, – прокоментував раніше вигадки російських ЗМІ Олександр Старух.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах