У якому стані працівник Запорізької АЕС, якого вчора розстріляли окупанти

У якому стані працівник Запорізької АЕС, якого вчора розстріляли окупанти

У якому стані працівник Запорізької АЕС, якого вчора розстріляли окупанти - фото: freepik.com

Події
24 травня 2022 11:10

Стало відомо, в якому стані працівник Запорізької АЕС, якого вчора розстріляли окупанти в нього ж у квартирі.

У Запорізькій ОВ повідомили, що чоловіка госпіталізували до міської лікарні з численними кульовими пораненнями. Мер Енергодару Дмитро Орлов каже, що Сергій Швець витримав 10-годинну операцію. Завдяки медикам є надія, що працівник АЕС виживе.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 23 травня, російські військові з автоматами в руках увірвалися до квартири до працівника енерго-ремонтного відділу Запорізької атомної електростанції та розстріляли його. Як розповів мер Енергодару Дмитро Орлов, окупанти відкрили вогонь без пояснень. Працівник ЗАЕС Сергій Швець отримав численні тяжкі поранення. Після цього про купанти у своїх Телеграм-каналах відзвітували, що своїми діями нібито "ліквідували терориста, який винний у замаху на вбивство Андрія Шевчика" – колаборанта та самопроголошеного мера.

Уточнимо, що колаборант Андрій Шевчик постраждав під час вибуху в під'їзді, коли заходив до себе додому. За попередніми даними, він у реанімації у Мелітополі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах