У Запоріжжі затримали чоловіка, який продав авто, яке було гумдопомогою для ЗСУ

У Запоріжжі затримали чоловіка, який продав авто, яке було гумдопомогою для ЗСУ.

У Запоріжжі затримали чоловіка, який продав авто, яке було гумдопомогою для ЗСУ. Фото: t.me/zap_gp_gov_ua

Події
07 березня 2023 14:03

У Запоріжжі викрила чоловіка під час продажу автомобіля, який був ввезений в Україну, як гуманітарна допомога для Збройних сил України.

За даними слідства, 35-річний чоловік разом сі спільником продали авто, що було завезено в Україну на замовлення благодійної організації для передачі Збройним силам України. Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Отримавши із-за кордону гуманітарний позашляховик, учасники схеми на інтернет платформі розмістили оголошення про його продаж. У такий спосіб вони підшукували покупців, готових придбати його за "іншими правилами" – спалити гроші, а у відповідному документі поставити підпис про його безоплатне отримання.

Чоловіка затримали після укладення угоди та "передачі" благодійної автівки за 7400 доларів. Досудове розслідування триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах