На кордоні з Румунією затримали ухилянтів з Дніпропетровської та Запорізької областей

На кордоні з Румунією затримали ухилянтів з Дніпропетровської та Запорізької областей

На кордоні з Румунією затримали ухилянтів з Дніпропетровської та Запорізької областей - фото умовне: armyinform.com.ua

Події
24 сiчня 2023 11:58

21 січня поблизу кордону з Румунією правоохоронці та прикордонники Мукачівського загону затримали ухилянтів, які намагалися незаконно покинути Україну. Ними виявилися чоловіки призовного віку із Закарпаття, Дніпропетровщини, Запоріжжя та Чернівецької області.

Як повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, на світанку дев'ять чоловіків у супроводі місцевої мешканки намагалися незаконно перетнути кордон на околиці села Яблунівка. Правоохоронці за допомогою тепловізору побачили їх на відстані 500 метрів від кордону та затримали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом було встановлено, що шестеро із затриманих чоловіків є мешканцями Закарпаття, решта троє – мешканці Запорізької, Дніпропетровської та Чернівецької областей.

На затриманих склали протоколи за вчинення адмінправопорушення, передбаченого статею 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". За вчинення цього правопорушення передбачено штраф у розмірі від 3 400 до 8 500 гривень або адміністративний арешт. Наразі правоохоронці встановлюють організаторів схеми незаконного виїзду за кордон, до яких звернулися ці чоловіки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах