"Нафтогаз" розповів про пошкодження газових об'єктів через ракетні атаки РФ

"Нафтогаз" розповів про пошкодження газових об'єктів через ракетні атаки РФ

"Нафтогаз" розповів про пошкодження газових об'єктів через ракетні атаки РФ фото: УНІАН

Події
08 грудня 2022 08:16
Автор: Юлия Булыга

Після кількох масованих ракетних атак армії РФ в Україні було пошкоджено 450 км газопроводів. Загалом держава втратила потужностей на суму близько 700 мільйонів доларів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Глава "Нафтогазу" Олексій Чернишов заявив, що окупанти РФ пошкодили в Україні 350 об'єктів з видобутку газу, пише Reuters.

За його оцінками, до кінця року фахівці мають відновити видобуток. Однак опалювальний сезон 2022-2023 років, як і передбачалося, буде найскладнішим за історію незалежності України.

Vgorode писав, що ЗС РФ вкотре атакували Україну 5 грудня, випустивши понад 70 ракет. Було пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури у Київській, Вінницькій та Одеській областях.

Після атаки в Україні відновили аварійні відключення електрики. В "Укренерго" кажуть, що до планових графіків відключення електроенергії можна буде повернутися цього тижня, якщо не буде нових обстрілів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах