Судитимуть агента РФ, який коригував ракетні удари по Запоріжжю та Дніпропетровщині

Судитимуть агента РФ, який коригував ракетні удари по Запоріжжю та Дніпропетровщині

Судитимуть агента РФ, який коригував ракетні удари по Запоріжжю та Дніпропетровщині - фото: defence-ua.co

Події
07 грудня 2022 17:20

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який співпрацював з спецслужбами РФ і коригував ракетні удари по Запоріжжю та Дніпропетровщині.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, мешканець Запорізької області у період з лютого до червня 2022 року співпрацював з представниками російських спецслужб. Через мессенджери він надсилав їм інформацію щодо розташування об’єктів критичної інфраструктури, військових об’єктів, позицій ЗСУ та переміщення військової техніки на території міста Запоріжжя та Дніпропетровщини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, доповідав їм інформацію щодо результатів ворожих обстрілів. За отриману інформацію, зраднику обіцяли грошову винагороду.

Чоловіка затримали у Нікопольському районі на Дніпропетровщині. Під час обшуків у нього вилучили мобільний телефон з доказами співпраці з країною-агресором.

Мешканець Запоріжжя був агентом спецслужб РФМешканець Запоріжжя був агентом спецслужб РФ - фото: dnipr.gp.gov.ua

Наразі житель Запоріжжя перебуває під вартою. Його будуть судити за фактом державної зради (частина 2 статті 111 КК України).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах