У комендатурі Василівки розстрілюють цивільних – Федоров

У комендатурі Василівки розстрілюють цивільних – Федоров -

У комендатурі Василівки розстрілюють цивільних – Федоров - фото: rbc.ua

Події
07 грудня 2022 17:45

Російські військові посилюють терор на окупованих територіях Запорізької області, у тому числі Мелітополі.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров під час національного телемарафону зазначив, що Мелітополь має сакральне значення для окупантів. Щоб зламати опір, росіяни посилюють тиск на місцевих мешканців. За його словами, мелітопольців піддають тортурам, щоб вибити з них зізнання в неіснуючих злочинах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Майно містян грабують, прикриваючись тим, що там виявили "схрони диверсантів", куди окупанти самі ж підкидають форму і навіть посвідчення військовослужбовців ЗСУ.

- Виїзд з окупації складний і небезпечний – в комендатурі Василівки мелітопольці засвідчили постріли в мирних мешканців. Людей викрадають для риття окопів. Ще безліч злочинів стане відомими тільки після деокупації, – розповів Іван Федоров.

Проте мелітопольці продовжують чинити опір – колаборанти ходять в страху, пам’ятники "новим героям" кадебістам Судоплатову та Бояринову облиті фарбою і у місті постійно з’являються синьо-жовті листівки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах