Наслідки ракетної атаки по Запоріжжю вночі 18 листопада (фото)

Наслідки ракетної атаки по Запоріжжю вночі 18 листопада.

Наслідки ракетної атаки по Запоріжжю вночі 18 листопада. Фото: t.me/zap_gp_gov_ua

Події
19 листопада 2022 13:51

Правоохоронці показали наслідки чергової ракетної атаки по Запоріжжю вночі 18 листопада. Наразі відомо про одного загиблого.

За даними слідства, вчора, 18 листопада, о 22:35 збройні сили країни-агресора, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, випустили по Запоріжжю п'ять ракет із ракетно-зенітного комплексу С-300. Внаслідок ворожої атаки загинула людина. Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазнало руйнувань одне з промислових підприємств. Вибуховою хвилею пошкоджено багатоповерхівки, розташовані поряд. Дані щодо постраждалих уточнюються.

Наслідки ракетної атаки по Запоріжжю вночі 18 листопада.Наслідки ракетної атаки по Запоріжжю вночі 18 листопада. Фото: t.me/zap_gp_gov_ua

Загинула одна людина.Загинула одна людина. Фото: t.me/zap_gp_gov_ua

За фактом чергової ракетної атаки ворога по Запоріжжю прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Нагадаємо, що у ніч на 19 листопада російські загарбники влучили в один з об'єктів промислової інфраструктури. Всього зафіксовано близько п'яти "прильотів". Під завалами й досі можуть знаходитися люди. Рятувальна операція триває. Вже відомо про одного загиблого. Повідомляється, що 17 тисяч запоріжців через це знаходяться без тепла.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах