Із шкіл Мелітополя масово звільняються колаборанти: класним керівником став чеченець

Із шкіл Мелітополя масово звільняються колаборанти: класним керівником став чеченець.

Із шкіл Мелітополя масово звільняються колаборанти: класним керівником став чеченець. Фото: depositphotos.com

Події
27 жовтня 2022 14:54

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області масово звільняються зі шкіл вчителі-колаборанти, які злякались нових "вчителів".

- Учителі-колаборанти відчули запах смаженого. У школі №13 уже нікому промивати дітям мозок російською пропагандою – звільнились майже всі горе-“освітяни”, – повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інших закладах, додає мер міста, в окупантів настільки бракує кадрів, що в школі №16 класними керівниками стали військовий-чеченець і студентка фейкового університету, який російські військові відкрили на базі захоплених мелітопольських вишів.

Водночас, наголошує міський голова Мелітополя, понад 90% учителів не пішли на співпрацю з окупантами.

- Вдячний незламним мелітопольським освітянам. Іншим особам, які зрадили Батьківщину й поставили під удар наших дітей, краще тікати зараз, адже скоро буде пізно, – переконаний Іван Федоров.

Також нагадаємо, що серед новоприбулих нещодавно мобілізованих військовослужбовців армії Російської Федерації фіксують непоодинокі випадки дезертирства у Запорізькій області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах