На тимчасово окупованих територіях Запорізької області мобілізують чоловіків

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області мобілізують чоловіків -

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області мобілізують чоловіків - фото: golos.com.ua

Події
01 жовтня 2022 16:12

На тимчасово окупованих територіях України російська псевдовлада намагається запровадити примусову мобілізацію. У тому числі й у Запорізькій області.

Як повідомили у Генштабі ЗСУ, у Бердянську примусово мобілізували працівників деяких підприємств, які залишились працювати на окупованій території. Також у місто прибули посилені підрозділи Росгвардії з метою придушення можливого опору місцевого населення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що у Херсоні також почастішали випадки затримання місцевих жителів призовного віку. Після поверхневого визначення придатності до військової служби їх спрямовують на комплектування підрозділів, що планується задіяти у районі проведення бойових дій.

Нагадаємо, російські "правоохоронці" затримали генерального директора Запорізької АЕС Ігоря Мурашова та відвезли у невідомому напрямку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах