У Запоріжжі з-під завалів дістали поранену домашню змію

У Запоріжжі з-під завалів дістали поранену домашню змію -

У Запоріжжі з-під завалів дістали поранену домашню змію - фото: instagram.com/zooworldds/

Події
25 вересня 2022 13:53

Вчора вночі, 24 вересня, окупанти вдарили ракетами по житловому будинку правому березі Запоріжжя. Загинула жінка, постраждали семеро людей. Також стало відомо, що під завалами знайшли поранену домашню змію.

Її знайшли живою, але з великою глибокою раною. Господарі зателефонували до місцевого зоопарку, щоб запитати, до кого можна звернутися для екстреної медичної допомоги змії. Там підказали і зрештою у клініці змії зашили рани на спині та на хвостику.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у зоопарку "Світ Джунглів", тераріум змійки внаслідок ракетного удару не вцілів. У господарів зараз дуже багато проблем із відновленням житла, тому в зоопарку запропонували взяти поки що змійку на перетримку та реабілітацію. Поки вона буде там.

У Запоріжжі з-під завалів дістали домашню змію: її поранено -У Запоріжжі з-під завалів дістали домашню змію: її поранено - фото: instagram.com/zooworldds/

Нагадаємо, раніше ми писали, що зараз із німецькою вівчаркою, яку дістали з-під завалів готелю у Дубівці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах